Vacatures bij Muco Technologies BV - Vacatures

Vacatures bij Muco Technologies BV

MUCO Technologies BV ontwikkelt elektronicaproducten, zowel hardware, embedded software als mechanica. Dat doen we vrijwel altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

MUCO is een kleine ontwikkelclub met 20 enthousiaste en innovatieve medewerkers. Muco heeft een lange geschiedenis en is ooit begonnen in 1932 als een klein onderdelenwinkeltje in Amsterdam! We zijn nu een bedrijf gericht op het uitvoeren van projecten en de ontwikkeling van nieuwe elektronicaproducten voor opdrachtgevers. De opdrachten hebben veelal affiniteit met meet- en regelapparatuur. Ons kennisgebied strekt zich uit van laagspanningsproducten (zero power, low power) tot aan vermogenselektronica. We richten ons tevens op de draadloze elektronica (domotica) als ook de ontwikkeling van antenne ontwerpen.

Muco maakt deel uit van de MACH-groep waar ook nog 3 productiebedrijven onder vallen. Met in totaal ruim 200 medewerkers in de groep, waarvan 25 ontwikkelaars, is Muco in combinatie met zusterbedrijven CDS Electronics te Maassluis, Head Electronics te Katwijk en Azteco Electronics te Zwijndrecht een grote speler op dit gebied.

Filteren


www.eenvacaturebij.nl