Vacatures bij mITE - Vacatures

Werken bij mITE


mITE staat voor Mobile IT en Telecom. Het bedrijf is gevestigd in de regio Utrecht. mITE is specialist op het gebied van enterprise mobility oplossingen voor bedrijven en heeft inmiddels meer dan 300 bedrijven geholpen met het faciliteren van mobiel werken. mITE is een Nederlandse onderneming met ruim 20 medewerkers die advies, consultancy, implementatie en operationeel management bieden van smartphones, tablets, mobiele applicaties en “bring-your-own-device” (BYOD). mITE’s diensten zijn erop gericht bedrijven succesvol te laten werken met mobiele technologieën en deze te beheren tijdens elke fase van de mobiele lifecycle. Hierbij staan de ambities, de informatie- en communicatiebehoeften van de klant centraal.

 

Binnen mITE heerst een resultaatgerichte cultuur waarbij samenwerking en successen vieren hoog in het vaandel staan. Gezamenlijke uitjes en borrels behoren tot een van de manieren waarop de successen binnen mITE worden gevierd. Om succesvol te zijn binnen mITE ben je en werk je heel goed zelfstandig, maar weet je ook scherp te signaleren wanneer je hulp in moet schakelen. Je bent selfsupporting en verantwoordelijk waardoor je snel aan de slag kunt.

Via moderne interne communicatie middelen worden successen en andere mooie nieuwtjes met elkaar gedeeld. De ruim 20 medewerkers hebben onderling veel contact en werken nauw samen binnen een open cultuur in het prachtig ingerichte, inspirerende bedrijfspand in IJsselstein.


Filteren


www.eenvacaturebij.nl