Vacatures bij Colt International - Vacatures

Werken bij Colt International


“People are the greatest asset a company can have” – Jack O’Hea

Colt is opgericht in 1931 door Jack O’Hea in Groot Brittannië en is nog steeds onder beheer van de familie O’Hea.

Colt is wereldwijd vertegenwoordigd met 60 vestigingen in 46 landen. Vanuit de Colt Group visie heeft Colt zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van klimatologische systemen die bijdragen aan een gezonde en veilige werk- en leefomgeving; systemen die zorgen voor een omgeving waarin luchtkwaliteit, (dag-)licht en veiligheid gewaarborgd zijn.

Colt is een multidisciplinaire organisatie die zowel in de nieuwbouw als in de reeds bestaande gebouwen actief is op het gebied van:
  • Industriële klimaattechniek
  • Onderhoud en renovatie
  • Klimaattechniek in de utiliteitsbouw
  • Natuurlijke ventilatie
  • Rookbeheersing en RWA
  • Buitenzonwering
  • Lamellenroosters
  • Onderzoek en kenniscentrum

Continue investeringen in innovaties, producten, diensten en mensen hebben ertoe geleid dat Colt international toonaangevend is voor de industrie en de utiliteitsbouw.

Colt is een internationale organisatie. Een continue uitwisseling van kennis en ervaring tussen de teams over de gehele wereld, evenals intensive research en ontwikkeling stellen Colt in staat systemen en diensten te leveren die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van dit moment, maar bovendien de standaard voor de toekomst aangeven.

Momenteel zijn er ongeveer 1000 mensen in dienst van de Colt Group of Companies over de hele wereld. Door middel van verkoopkantoren en samenwerkingsverbanden worden lokale markten bewerkt. De grootste verkoopmarkten van Colt zijn Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland. Daarnaast zijn er vier productielocaties over de wereld, dit zijn Cuijk (Nederland), Kleve (Duitsland), Shenzhen (China) en Havant (Verenigd Koninkrijk). De R&D afdeling van de Colt Group bevindt zich ook in Kleve (Duitsland).

Colt Nederland wordt bestuurd door Colt Beheer. Hieronder vallen de twee verschillende BV’s in Cuijk, Colt Productie en Colt Verkoop. De Colt Group heeft verder verkoopkantoren onder eigen beheer en samenwerkingsverbanden in verschillende landen.

Filteren:

heeft op het moment geen vacatures waarop u kunt solliciteren.

www.eenvacaturebij.nl Abonnement www.werkenbijcolt.nl www.werkenbijcolt.nl/alle-stages