Vacatures bij Fabritiusschool - Vacatures

Werken bij Fabritiusschool


Onze school: Fabritiusschool
De Fabritiusschool is een openbare basisschool in de wijk Hilversum-Zuid. De school heeft plaats voor 500 leerlingen in 17 groepen, verdeeld over twee karakteristieke Dudok-panden. Deze locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar.

De Fabritiusschool is een goede en plezierige school met orde en regelmaat, waar naar inschatting van alle betrokkenen goede pedagogische en didactische aspecten van vroeger en nu harmonieus zijn verenigd. De school is een plaats waar het kind zich veilig en geborgen voelt, waar iedereen goed onderwijs wordt geboden en waar constant aan de kwaliteit wordt gewerkt.


Fabritiusschool  |  
Docent / Trainer / Pedagogisch  |  
Hilversum  |  
24-40    
|   HBO
Fabritiusschool

  Docent / Trainer / Pedagogisch
   Hilversum
  24-40 uur   
HBO
Wij zoeken een flexibele, energieke leerkracht voor onze school. Je geeft les aan een groep in de bovenbouw (groep 7). Als leerkracht ga jij geen uitdaging uit de weg. Door jouw daadkrachtige en stimulerende houding weet jij direct een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ieder kind. Jij zorgt voor een veilig leerklimaat waar iedereen met plezier naar school komt. Daarnaast zie jij precies wat de kinderen nodig hebben en weet jij hier naar te handelen.
Bekijk Vacature

www.eenvacaturebij.nl