Vacatures bij IKC Villa Vrolik - Vacatures

Werken bij IKC Villa Vrolik


Onze school: IKV Villa Vrolik
De school: Alles onder één dak op Villa Vrolik
In een open, licht en mooi gebouw in de wijk Anna’s Hoeve biedt Villa Vrolik kinderen van 2 tot 13 jaar een totaalpakket aan Daltononderwijs, opvang én een peuterspeelzaal. Het team van Villa Vrolik bundelt de krachten, kennis en expertise. Onderwijs en opvang, leren en ontwikkelen, lopen naadloos in elkaar over.

Vanuit één aanpak, één pedagogische visie en onder één dak in de wijk Anna’s Hoeve. Een plezierige en veilige omgeving waar kinderen samen spelen én leren.
Het IKC is gehuisvest in een prachtig gebouw dichtbij natuur en sportvelden, waarbij het samen spelen en leren als vanzelfsprekend vorm krijgt.

De onderbouw, middenbouw en bovenbouw hebben in IKC Villa Vrolik allemaal hun eigen leerplein. In de onderbouw zorgen we dat kinderen zich veilig voelen en we een leeromgeving die vergelijkbaar is met thuis.


IKC Villa Vrolik  |  
Docent / Trainer / Pedagogisch  |  
Hilversum  |  
40    
|   HBO
IKC Villa Vrolik

  Docent / Trainer / Pedagogisch
   Hilversum
  40 uur   
HBO
Het IKC Villa Vrolik is op zoek naar een initiatiefrijke, positief ingestelde en enthousiaste leerkracht voor 1,0 fte ( partime ook mogelijk) die zin heeft om de instroomgroep te gaan leiden tot de zomervakantie. In de instroomgroep komen kinderen die tussen februari en juli 4 jaar worden.
Bekijk Vacature

www.eenvacaturebij.nl