Vacatures bij Stip Hilversum - Vacatures

Werken bij Stip Hilversum


STIP Hilversum is een stichting en bestaat uit 16 openbare basisscholen verspreid over 20 locaties. Onze scholen zijn voor iedereen toegankelijk. Onze scholen staan midden in de samenleving en doen recht aan de verscheidenheid van leerlingen. Openheid en respect zijn kenmerkend voor onze medewerkers.

Iedereen welkom
Onze openbare Stip-scholen staan, zoals gezegd, open voor alle kinderen, ongeacht hun levensovertuiging, godsdienst, politieke gezindheid, afkomst, geslacht of seksuele geaardheid. Iedereen is welkom op de openbare school. Op de openbare school respecteren wij elkaar en hebben wij aandacht voor de verschillen en overeenkomsten tussen de leerlingen. Wij zorgen ervoor dat ieder kind en iedere leerkracht zich thuis voelt, ongeacht de sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.

Onze naam
STIP Hilversum is de afkorting van STI(chting) P(rimair onderwijs) Hilversum. Maar de naam STIP kun je ook zien als een verwijzing naar het prentenboek 'De Stip' van Peter Reynolds. In dat boek komt eigenlijk een heel mooie visie op onderwijs naar voren, zoals wij die graag willen uitdragen in onze scholen en die in onze kernwaarden terug te vinden is: niets is onmogelijk, wees niet bang als je iets niet kunt, fouten maken mag, begin gewoon. Ieder kind heeft een talent en hopelijk lukt het ons om alle leerlingen zoveel vertrouwen te geven dat hij of zij dat talent kan laten zien. En wat is er mooier dan met en van elkaar te leren?

Welke scholen?
Wilt u weten welke basisscholen tot Stip Hilversum behoren en waar onze scholen liggen? Klik dan hier voor een overzicht: https://www.stiphilversum.nl/Onze-scholen

WIJ ZIJ STIP

SAMEN MEER

DAN UNIEK!


Filteren

Stip Hilversum  |  
Docent / Trainer / Pedagogisch  |  
Hilversum  |  
4-40  Uur   
|   HBO
Stip Hilversum

  Docent / Trainer / Pedagogisch
   Hilversum
  4-40 uur   
HBO
Lesgeven, volop afwisseling en de kans op veel ervaring op te doen in diverse onderwijsconcepten en verschillende groepen, en mét de zekerheid van een vast salaris én een werkgever...
Bekijk Vacature

www.eenvacaturebij.nl